Lukio

Lukio2017-10-31T13:13:23+00:00

Tervetuloa opiskelemaan lukioon Loimaalle!

Novidan lukio Loimaalla on noin 250 opiskelijan monipuolinen, seutukunnallinen yleislukio. Laaja kurssitarjontamme takaa, että pystymme menestyksekkäästi vastaamaan ylioppilastutkinnon vaatimuksiin. Kurssitarjontaamme täydentää urheilulinja, joka antaa lajissaan valmentautuville nuorille joustavan mahdollisuuden yhdistää urheilu lukio-opiskeluun.

Sähköisen opiskelun eturintamassa

Lukiomme on varautunut hyvin tulevaan sähköiseen ylioppilastutkintoon. Koulussamme on langaton internet opiskelijoiden käytössä. Sähköisiä kokeita tehdään langallisessa ja langattomassa verkossa. Opiskelijamme saavat hyvät tiedolliset ja taidolliset valmiudet sähköiseen ylioppilaskokeeseen ja jatko-opintoihin.

 

Kansainvälisyys osana lukio-opintoja

Opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää kielitaitoaan ja luoda kansainvälisiä suhteita jo lukioaikana. Parhaillaan toteutuu projekti Art and Space in the city – Erasmus+ 2016-2018. Projektissa ovat mukana koulut Novidan lukion ohella Ranskasta, Saksasta, Kreikasta ja Italiasta. Osallistuminen kansainväliseen projektiin on mainiota käytännön kielitaidon harjoittelua, ja lisäksi voit saada elinikäisiä ystävyyssuhteita ulkomaalaisista nuorista.